Predsednik Jermenije u zvaničnoj poseti Srbiji

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Jermenije u zvaničnoj poseti Srbiji

Beograd -- Predsednik Jermenije Armen Sarkisijan boraviće u petak 4. oktobra do subote 5. oktobra u zvaničnoj poseti Srbiji.

Predsednika Jermenije ugostiće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Sarkisijan će u Beograd stići sutra, oko 19.45, kada će mu na aerodromu "Nikola Tesla" biti priređen doček.

U petak u 10.30 biće priređena ceremonija svečanog dočeka ispred Palate Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon čega je planiran sastanak Vučića i Sarkisijana, kao i plenarni sastanak delegacija Srbije i Jermenije.

Nakon toga, predsednici će se obratiti medijima.

U subotu je predviđena ceremonija polaganja venca na Jermenski hačkar - spomenik zahvalnosti jermenskog naroda i spomen na sedmoricu pripadnika RV i PVO, poginulih 12. decembra 1988. godine dok su prevozili humanitarnu pomoć u zemljotresom nastradalu Jermeniju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Jermenije doputovao u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019

Predsednik Jermenije Armen Sarkisijan doputovao je večeras u Beograd gde će u zvaničnoj poseti Srbiji boraviti do 5. oktobra...Predsednika Jermenije ugostiće predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Sarkisijana je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekala predsednica Vlade Ana Brnabić...Po dolasku u Beograd...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.