Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 10:30

Predsednica Evropske komisije započela posetu Zapadnom Balkanu, sutra stiže u BEOGRAD

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen stiže danas u Albaniju i Severnu Makedoniju u okviru posete zemljama zapadnog Balkana, saopšteno je na internet stranici Komisije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ursula fon der Lajen posle sastanka sa Ramom: Budućnost Albanije je u EU

Izvor: Danas, 28.Sep.2021

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas u Tirani da je Albanija ostvarila napredak u reformi pravosuđa i da sada Brisel treba da ispuni svoj deo posla.

Nastavak na Danas...

Šta će predsednica Evropske komisije poručiti Srbiji?

Izvor: Danas, 28.Sep.2021

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen će prilikom posete Srbiji iznova istaći značaj politike “povezivanja” Zapadnog Balkana i Evropske unije, te ponoviti poruke da zemlje ovog regiona imaju šansu da se pridruže EU, ali će se osvrnuti i na probleme u domenu vladavine prava u našoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.