Potpisan sporazum između vlada Srbije i Francuske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan sporazum između vlada Srbije i Francuske

Francuska ministarka za evropske poslove Natali Loazo i ministri u Vladi Srbije Jadranka Joksimović i Siniša Mali potpisali su danas, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, Sporazum dve vlade o delatnosti Francuske agencije za ravoj i institucije PROPARCO u Srbiji.

Predsednik Vučić istakao je značaj tog sporazuma i izrazio uverenje da će Srbija imati mnogo koristi i mogućnosti za uspostavlajnje još bliže saradnje sa Francuskom u narednom periodu, preko Francuske agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za razvoj.

Prethodno, predsednik je razgovarao sa francuskom ministarkom.

Makron u Beogradu u julu?

Francuski predsednik Emanuel Makron mogao bi u julu da poseti Srbiju.

Francuska ministarka za evropske poslove Natali Loazo rekla je danas na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je poseta Makrona bila planirana za ranije, ali je odložena i da je ona sada u Beogradu između ostalog u funkciji pripreme Makronovog dolaska.

"Pitala sam predsednika Vučića da li jul odgovara za posetu predsednika Makrona", rekla je ona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan sporazum između vlada Srbije i Francuske

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i francuska ministarka za evropske poslove Natali Loazo sastali su se danas, i tom prilikom potpisali Sporazum dve vlade..Francuska ministarka za evropske poslove Emili Loazo i ministri u Vladi Srbije Jadranka Joksimović i ministar finansija potpisali su danas, u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.