Makron u Beogradu u julu?

Izvor: B92, 25.Feb.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron u Beogradu u julu?

Beograd -- Francuski predsednik Emanuel Makron mogao bi u julu da poseti Srbiju.

Francuska ministarka za evropske poslove Natali Loazo rekla je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je poseta Makrona bila planirana za ranije, ali je odložena i da je ona sada u Beogradu između ostalog u funkciji pripreme Makronovog dolaska.

"Pitala sam predsednika Vučića da li jul odgovara za posetu predsednika Makrona", rekla je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sastanak Vučića i Loazo održan je u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Francuska ministarka razgovarala je ranije danas sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačić, a za kasnije posle podne najavljen je razgovor ministarke Loazo sa predsednicom vlade Anom Brnabić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od tradicionalnog prijateljstva sa Francuskom, do efikasne saradnje

Izvor: RTS, 25.Feb.2019

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se na Andrićevom vencu sa francuskom ministarkom za evropske poslove Emili Loazo. Vučić je zahvalio Francuskoj na podršci Srbiji na evropskom putu, i posebno predsedniku Emanuelu Makronu što je, ističe, uvek pokazivao poštovanje prema Srbiji i zalagao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.