Poslanici i danas o amandmanima

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jul.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici i danas o amandmanima

/press online/ Razmatranjem amandmana koji su podneti na zakonske predloge koji su na dnevnom redu tekuće sednice, poslanici republičkog parlamenta nastaviće danas rad


Oni će u nastavku sednice razmatrati amandmane na izmene Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, kao i na izmene Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje.
   Izmene Zakona o osnovama obrazovanja i vaspitanja regulišu pitanje vaspitno-disciplinskih mera za učenike, rada nastavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << preko norme, kao i zaštite podataka u jedinstvenoj bazi podataka.
   Prema obrazloženju predlagača, tokom dvogodišnje prakse u primeni postojećeg zakona uočeno je postojanje neadekvatnih rešenja, pa je tako kada se radi o ponašanju učenika predloženo veće uključivanje i roditelja i nastavnika i škole, kako bi svi znali kada neki učenici češće izostaju sa nastave i zbog čega.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijanarodna skupstinarasprava o amandmanima

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.