Podela Kosova je jedino rešenje

Izvor: TvojPortal.com, 15.Maj.2011, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela Kosova je jedino rešenje

15.05.2011.
PRIŠTINA,  (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dacić ocenio je da je podela Kosova jedino realno rešenje.


"Mislim da je jedino realno rešenje da tamo gde žive Srbi ostanu u Srbiji, a da se drugi deo gde žive Abanci odvoji. Samo to je realan način koji nas može dovesti do brzog rešenja. Ostala rešenja su gubitak vremena i treba da prodju godine i decenije >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u pokušajima da rešimo mala pitanja", rekao je Dačić u intervju za dnevnik "Zeri".
Upitan direktno da li predlaže podelu Kosova, Dačić je odgovorio: "To je moje mišljenje, iako se to ne svidja ni Beogradu ni Prištini. Medjutim ja sam političar realista i ne vidim drugo rešenje".
opširnije možete pročitati na ovom linku

resenjeivica dacicPodela Kosova

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.