Izvor: Danas, 20.Jul.2023, 14:08

Druga sednica Anketnog odbora o dva masovna ubistva: Da li treba nastaviti s radom posle izjave roditelja

Na drugoj sednici Anektnog odbora, nakon sat i po rasprave, poslanici su uspeli da usvoje samo dnevni red o kome će raspravu nastaviti u ponedeljak 24. jula. U ponedeljak bi trebalo da se raspravlja i o planu rada, kao i da se pripreme liste lica, organa, ustanova koje bi želeli da pozovu pred Anketni odbor.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE SUDI SE NIKOME, NE BAVIMO SE KRIVICOM" Počela sednica Anketnog odbora o masovnim ubistvima, dva poslanika tražila ODLAGANJE

Izvor: Blic, 20.Jul.2023

Druga sednica Anketnog odbora o masovnim ubistvima u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu počela je danas u Skupštini Srbije, ali je već na samom početku zatraženo njeno odlaganje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.