Plate: Ne jaz nego provalija između šefova i zaposlenih

Izvor: EurActiv Srbija, 09.Avg.2016, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plate: Ne jaz nego provalija između šefova i zaposlenih

Prosečan Britanac je nakon godina pada kupovne moći u 2015. zabeležio mršavo povećanje plata od 2%. Za direktore 100 najvećih firmi sa berze, medjutim, nema zime, pa im je prosečna godišnja zarada skočila za 10% na 5,48 miliona funti, 140 puta više nego što primaju njihovi zaposleni.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Neracionalni jaz između plata zaposlenih i njihovih šefova

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2016

Prosečan Britanac nakon godina pada kupovne moći u 2015. zabeležio je mršavo povećanje plata od dva odsto, ali za direktore 100 najvećih firmi sa berze nema zime, pa im je prosečna godišnja zarada skočila za 10 odsto na 5,48 miliona funti, što je 140 puta više nego što primaju njihovi zaposleni...Na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.