Pajtić kritikuje vlast, a zaboravio na svoj slučaj: Dve godine bio na vlasti sa 5,8 odsto podrške VIDEO

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 19:17

Pajtić kritikuje vlast, a zaboravio na "svoj slučaj": Dve godine bio na vlasti sa 5,8 odsto podrške VIDEO

Taman kada pomislimo da smo sve na političkoj sceni Srbije videli i čuli pojavi se nešto što sve ponovo ostavi bez teksta, navode mediji.

Pajtić smatra da vlast mora često da se menja, te da je to garancija da neće dći do korupcije i nasilja, međutim "zaboravio" je da je on sam nastavio da "vlada" Vojvodinom sa malom podrškom.

Bojan Pajtić: "Ljudi ne razumeju da je najveći problem sa ovim režimom njihov utisak o nesmenjivosti! Zato su toliko bahati, zato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tolika korupcija, zato su toliko nasilni. Da bi vlast bila sve bolja, treba uvesti princip smenjivosti!"

O smenjivosti vlast priča čovek koji je na parlamentarnim izborima 2014. u AP Vojvodina osvojio 5,85% glasova a on, uprkos tome, nastavio još dve godine da vlada Vojvodinom, prenose Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.