Pajtić: DS od nedelje u predizbornoj kampanji, baziranoj od vrata do vrata

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: DS od nedelje u predizbornoj kampanji, baziranoj "od vrata do vrata"

Demokratska stranka će od nedelje praktično ući u predizbornu kampanju za izbore koji bi trebalo da budu održani početkom iduće godine, izjavio je danas lider DS Bojan Pajtić.

On je na konferenciji za novinare rekao da izbori odgovaraju i Srbiji i DS i da je važno da budu raspisani po Ustavu i zakonu, ali i da Vlada Srbije podnese ostavku.

Pajtić naglasio da je DS spremna za izbore i da će u nedelju na Glavnom odboru formirati izborni štab i da će on >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti šef "svih kampanja".

Prema njegovim rečima, važno je da Vlada Srbije podnese ostavku, jer su, kako smatra, četvorogodišnju vladavinu Aleksandra Vučića obeležili bahatost, amaterizam, nasilništvo, socijalna i ekonomska propast.

"Važno je da dođe do promena", poručio je Pajtić i naveo da DS ranije ulazi u preizbornu kampanju jer, kako je rekao, kada izbori budu zvanično raspisani "pratićemo rialiti šou Aleksandra Vučića 24 sata, a biće malo medijskog prostora za opoziciju".

On je rekao da će se kampanja DS bazirati na neposrednoj komunikaciji sa građanima i kampanji "od vrata do vrata".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: U nedostatku medijskoh prostora ićićemo od vrata do vrata

Izvor: Beta Video, 28.Avg.2015

BEOGRAD - Predsednik DS Bojan Pajtić je rekao da će neposredna komunikacija sa građanima biti glavni istrument DS u izbornoj kampanji. „Kada budu raspisani izbori pratićemo rijaliti šou gospodina Vučića, koji će tajati 24 sata i biće vrlo malo prostora za opoziciju, i u nedostatku medijskog...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

SPREMNI ZA IZBORE: DS od nedelje u predizbornoj kampanji

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015

Demokratska stranka će od nedelje praktično ući u predizbornu kampanju za izbore koji bi trebalo da budu održani početkom iduće godine, izjavio je danas lider DS Bojan Pajtić..BEOGRAD -  On je na konferenciji za novinare rekao da izbori odgovaraju i Srbiji i DS i da je važno da budu raspisani...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.