Pajtić: DS ne misli o koaliciji sa LDP i SDS

Izvor: Akter, 06.Nov.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: DS ne misli o koaliciji sa LDP i SDS

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da DS nije promenila stav i da neće prihvatiti poziv lidera Liberalno demokratske partije i Socijaldemokratske stranke da formiraju koaliciju

"Nismo promenili stav", rekao je Pajtić na konferenciji za novinare Vlade DS u senci, upitan da prokomentariše poziv LDP-a i SDS-a strankama gradjanske provinijencije, a posebno DS-u da im se pridruže u formiranju koalicije.

Pajtić je rekao da ne želi da ponovo obrazlaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << taj stav, jer od toga ne želi da pravi temu.

"Mi se koncentrišemo na vlast", poručio je Pajtić.

On je ranije rekao da bi DS ulaskom u takvu koaliciju, koaliciji donela glasove, a oni bi sutra podržavali SNS i Vučića.

Upitan da li nešto znači to što su pojedini funkcioneri DS bili juče na proslavi jubileja LDP-a, Pajtić je dodao da ih je on poslao, i da bi im se i on rado pridružio da nije gostovao u Valjevu, u televizijskoj emisiji.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.