Izvor: Blic, 14.Dec.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTEST "1 OD 5 MILIONA" Manojlović: Ovo ovde je Srbija solidarnosti i pravde

Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu održava se večeras 54. put, a drugi put, kako su najavili organizatori, bez prijavljivanja skupa policiji. Učesnici su se okupili na platou kod Filozofskog fakulteta, odakle su prošetali centralnim gradskim ulicama do Palate pravde. Na protestu je govorio Savo Manojlović iz Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti, a organizatori su kao "gosta iznenađenja" najavili su republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi protest “Jedan od pet miliona“

Izvor: RTS, 14.Dec.2019

U Beogradu je po 54. put održan protest građana i dela opozicije koji je počeo na platou ispred Filozofskog fakulteta. . Okupljenima se obratio predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović...Manojlović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.