Sakupljeno više od 30.000 potpisa za osobađanje Aleksandra Obradovića

Izvor: Danas, 14.Dec.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakupljeno više od 30.000 potpisa za osobađanje Aleksandra Obradovića

Građanska inicijativa "Sloboda za Aleksandra" i Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti najavili su danas da će se u ponedeljak 16. decembra u minut do 12 okupiti ispred Repubčkoog javnog tužilaštva kako bi tužiteljki Zagorki Dolovac predali potpise građana koji traže oslobađanje Aleksandra Obradovića.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak podnošenje peticije sa više od 30. ...

Izvor: Beta, 14.Dec.2019

Gradjanska inicijativa "Sloboda za Aleksandra" i Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti najavili su da će u ponedeljak, 16. decembra republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac predati peticiju sa više od 30.000 potpisa gradjana sa zahtevom da uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.