Izvor: Blic, 17.Jan.2022, 19:48

PROPUŠTENA ŠANSA ILI MUDRA TAKTIKA Da li je opozicija mogla da iskoristi referendum za bolju "startnu poziciju" pred izbore?

Referendum o ustavnim promenama koji je juče održan bio je velika šansa opoziciji da zauzme jedinstveni stav, pozove građane da je slede i tako pokaže sabornost uoči predstojećih izbora. Da li su je propustili? Neusaglašen nastup stranaka, ignorisanje referenduma kojem su pribegli SSP i DS, pa stav "postupite po svojoj savesti" koji je propagirala Narodna stranka, doprineli su da se to zapitamo, a glavno pitanje je hoće li ceh biti plaćen baš onog dana u koji ulažu sve karte - 3. aprila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.