Izvor: Blic, 18.Mar.2023, 11:10

PREGOVORI U OHRIDU Vučić stigao na novu rundu dijaloga na najvišem nivou, EU posreduje: Evo šta će se danas dešavati IZ SATA U SAT

Nova runda dijaloga na najvišem političkom nivou održava se danas u Ohridu, gde je glavna tema evropski plan za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine. U njoj učestvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prištinski premijer Aljbin Kurti, šef evropske diplomatije Đuzep Borelj i izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak. Razgovori počinju u 10 sati a, kako je saopštila EU, "sastanak biti usredsređen na finalizaciju Aneksa o primeni Sporazuma EU o putu normalizacije odnosa između Kosova i Srbije".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završeni razgovori u Ohridu, očekuje se obraćanje učesnika

Izvor: Danas, 18.Mar.2023

Pregovori u Ohridu u kojima su učestvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti, uz posredovanje evropskih predstavnika, završeni su kasno večeras.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.