POMERITE “ZEBRU” ZBOG MINISTARKE JASNE MATIĆ

Izvor: Kurir, 23.Jun.2010, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMERITE “ZEBRU” ZBOG MINISTARKE JASNE MATIĆ

BEOGRAD - Ako ne možeš da je pobediš, pridruži joj se! Ova narodnu poslovicu mogla bi u praksi da primeni „zebra“ u Kosovskoj ulici u Beogradu i priđe ministarki za telekomunikacije Jasni Matić, kad već ona neće da pređe ulicu preko nje.

BEOGRAD - Ako ne možeš da je pobediš, pridruži joj se!

Ova narodnu poslovicu mogla bi u praksi da primeni „zebra“ u Kosovskoj ulici u Beogradu i priđe ministarki za telekomunikacije Jasni Matić, kad već ona neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da pređe ulicu preko nje.

Matićevu je pre tri dana uslikao Kurirov paparaco kako zajedno s roditeljima prelazi ulicu van pešačkog prelaza, iako je popularna „zebra“ bila svega desetak metara iza njih.

U Ministarstvu za telekomunikacije kažu da je ministarka „svesna da je nepropisno prešla ulicu, što najbolje pokazuje to što zna kada se to desilo i gde“.

- Tog dana bila je u šetnji s roditeljima i nepropisno su prešli ulicu, budući da je saobraćaj bio veoma slab i da u tom trenutku u celoj ulici nije bilo nijednog automobila. Inače, nema praksu da to čini, a zaposlene stalno podseća da poštuju ograničenja u saobraćaju. Ministarka, inače, voli da šeta, čak najčešće ide peške do posla - ističu u Ministarstvu.

Milan Dobromirović

Mami potreban oslonac

U Ministarstvu za telekomunikacije kažu da je otac Jasne Matić išao nekoliko koraka ispred zato je što ministarkinu majku boli koleno.

- Budući da je trenutno boli koleno, u šetnji joj je potreban oslonac - kažu saradnici Matićeve.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.