PARLAMENTARNA SKUPŠTINA SAVETA EVROPE: Aleksandar Senić nagrađen za poslaničku aktivnost

Izvor: Kurir, 27.Jun.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARLAMENTARNA SKUPŠTINA SAVETA EVROPE: Aleksandar Senić nagrađen za poslaničku aktivnost

Nagrada, koja mi je uručena i nakon prolećnog i nakon letnjeg zasedanja, svedoči o kontinuitetu mog rada u ovoj skupštini i potvrđuje da mi nagrada u aprilu nije 'greškom dodeljena, rekao je Senić

BEOGRAD  - Poslanik Socijaldemokratske stranke i predsednik skupštinskog Odbora za evropske integracije Aleksandar Senić nagrađen je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope za poslaničku aktivnost koju je iskazao tokom letnjeg zasedanja, saopštio je danas SDS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Kako se navodi u tom periodu je u PS SE usvojeno ukupno 11 izveštaja i rezolucija i razmatrano desetine amandmana.Seniću je, dodaje je, ista nagrada uručena i nakon prošlog, prolećnog zasedanja PS SE.

On je tim povodom istakao da je počastvovan nagradom, i dodao da smatra da je za Srbiju važno što je parlamentarac iz Srbije među prvih šest po aktivnosti, od 318 poslanika iz 47 zemalja, koliko broji navedena institucija.

"Nagrada, koja mi je uručena i nakon prolećnog i nakon letnjeg zasedanja, svedoči o kontinuitetu mog rada u ovoj skupštini i potvrđuje da mi nagrada u aprilu nije 'greškom dodeljena', kako su neki tvrdili", rekao je Senić.

Senić je u PS SE član komiteta za migracije, izbeglice i raseljena lica i za socijalna pitanja, zdravlje i održivi razvoj, kao i podkomiteta za životnu sredinu i energiju i za saradnju sa neevropskim zemljama u vezi sa poreklom i tranzitom emigranata.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.