Izvor: Blic, 28.Mar.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružani napad na punkt KPS-a

Nepoznati napadači iz pravca albanskog sela Košutovo pucali su u 1 sat iza ponoći na kontrolni punkt KPS-a u selu Zupce, prenosi B92.



To je za B92 potvrdio komandir policijske stanice u Zubinom Potoku Draža Božović. Pucano je iz vatrenog oružja, a policija je odgovorila na napad. Nakon polučasovnog puškaranja na mesto napada stigli su pripadnici Kfora iz obližnjeg kontrolnog punkta, rekao je za B92 danski vojnik iz sastava Kfora. U ovom incident nema povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policajaca, a istraga međunarodne i kosovske policije je u toku.

Od 17. februara, kada je kosovska skupština jednostrano proglasila nezavisnost Kosova, ovo je treći napad na srpske policajce pripadnike Kosovske policijske službe u reonu albanskih sela Košutovo i Čabra, rekao je Božović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.