Izvor: B92, 28.Mar.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružani napad na punkt KPS-a

Zubin Potok -- Nepoznati napadači iz pravca albanskog sela Košutova pucali su u 1 sat posle ponoći na kontrolni punkt KPS-a u selu Zupce.

To je za B92 potvrdio komandir policijske stanice u Zubinom Potoku Draža Božović. Pucano je iz vatrenog oružja, a policija je odgovorila na napad, nakon čega su na mesto incidenta stigli pripadnici Kfora iz obližnjeg kontrolnog punkta, rekao je za B92 danski vojnik iz sastava Kfora. U tom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incidentu nema povređenih policajaca.

Portparol KPS-a na severu Kosova Besim Hoti je rekao da je patrola kosovske policije nakon ponoći registrovala nekoliko pucnjeva, na šta je jedan od pripadnika policije uzvratio sa tri hica iz pištolja.

Hoti dodaje da Kfor i UNMIK policija nisu otkrili lokaciju sa koje je pucano, niti su pronađene čaure.

Od 17. februara, kada je kosovska skupština jednostrano proglasila nezavisnost Kosova, ovo je treći napad na srpske policajce pripadnike Kosovske policijske službe u rejonu albanskih sela Košutovo i Čabra, rekao je Božović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oružani napad na punkt KPS-a

Izvor: Blic, 28.Mar.2008

Nepoznati napadači iz pravca albanskog sela Košutovo pucali su u 1 sat iza ponoći na kontrolni punkt KPS-a u selu Zupce, prenosi B92.....To je za B92 potvrdio komandir policijske stanice u Zubinom Potoku Draža Božović. Pucano je iz vatrenog oružja, a policija je odgovorila na napad. Nakon polučasovnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.