Organizacija oslobođenja Palestine poziva OUN da prizna palestinsku državu

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizacija oslobođenja Palestine poziva OUN da prizna palestinsku državu

26.09.2012. -

Predstavnik Organizacije oslobođenja Palestine je pozvao OUN da prizna Palestinu kao pravu državu. Očekuje se da će 27. septembra na sednici Generalne skupštine OUN šef Palestinske autonomije Mahmud Abas pozvati da se prizna Palestina kao država posmatrač u OUN. Takav status će omogućiti Palestincima da govore na međunarodnim scenama o tome da žive u državi koja je pod izraelskom okupacijom.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senat Rumunije protiv mađarske autonomije

Izvor: Vostok.rs, 27.Sep.2012, 10:12

27.09.2012. -..Rumunski Senat je odbacio predlog za osnivanje mađarske autonomije u Transilvaniji. Protiv zakona, podnesenog od strane opozicione Demokratske unije Mađara, glasala je većina poslanika relevantnog odbora. Trebalo je da se stvori tzv. autonomija Sekejskog regiona, koji obuhvata nekoliko...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.