Izvor: Kurir, Tanjug, 21.Feb.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena sednica Skupštine

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je juče da je sednicu koja je bila zakazana za ponedeljak, 23. februara, odložila za period redovnog zasedanja, koji počinje 1. marta. - Vlada je predložila da se o setu zakona iz oblasti ekologije razgovara na redovnom zasedanju, pa sam odlučila da sednicu odložim za taj period - rekla je Dejanovićeva Tanjugu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Parlament sledeće nedelje o ekologiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2009, 15:38

BEOGRAD - Skupština Srbije će na sednici zakazanoj za ponedeljak, 23. februara, razmatrati više zakona iz oblasti ekologije, neophodnih za ubrzanje evropskih integracija i rešavanje ekoloških problema...Na dnevnom redu vanrednog zasedanja je 15 tačaka, među kojima predlozi zakona o zaštiti od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.