Odbor o predlogu za razrešenje Zorane Marković

Izvor: NaDlanu.com, 08.Nov.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbor o predlogu za razrešenje Zorane Marković

INT-ZEM-VEST Odbor sutra o predlogu za razrešenje Zorane Marković

INT-ZEM-VEST Odbor sutra o predlogu za razrešenje Zorane MarkovićBEOGRAD, 8. novembra 2012. (Beta) - Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković u petak treba da se izjasni o navodima iz zaključka Odbora Agencije kojim je pokrenut postupak za njeno razrešenje zbog sumnje da je narušila narušila ugled tog regularnog tela.Kako je agenciji Beta rečeno u Odboru, to telo će saslušati izjašnjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << direktorke, a zatim će u narednih nekoliko dana i doneti odluku o tome da li će ona biti razrešena ili ne.Postupak za razrešenje direktorke Agencije zbog sumnje da je povredila odredbe Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije i da je nesavesno obavljala funkciju, Odbor je pokenuo 16. oktobra, a zaključk o pokretanju postupka za utvrdjivanje da li postoje razlozi za razrešenje uručen je Zorani Marković 23. oktobra.Zorana Marković je nakon toga poručila da neće mirno čekati da je smene i odbacila optužbe da je urušila ugled Agencije na čijem je čelu i nesavesno obavljalaa svoju funkciju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Odbor danas saslušava Markovićevu

Izvor: B92, 09.Nov.2012, 01:47

Beograd -- Odbor Agencije za borbu protiv korupcije saslušaće danas direktorku Zoranu Marković i narednih dana će odlučiti da li će ona biti razrešena dužnosti...Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković treba da se izjasni o navodima Odbora Agencije kojim je pokrenut postupak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.