OTVARAČI: Vlast koristi svaku priliku da se slika za novine i televiziju!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVARAČI: Vlast koristi svaku priliku da se slika za novine i televiziju!

POZERI: Vučić juče otvorio fabriku, a već danas „probija“ tunel, Stefanović sa Malim obilazio radove na bulevaru.

BEOGRAD - Vanredni parlamentarni izbori još nisu ni raspisani, ali su se zato političari uveliko rastrčali po Srbiji i otpočeli sezonu otvaranja fabrika, tunela, pa čak i obeležavanja slava!

Tako je premijer Aleksandar Vučić juče prisustvovao otvaranju fabrike cipela „Geoks“ u Vranju, ministar policije Nebojša Stefanović je bez ikakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povoda s gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim obilazio radove na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja u Grockoj, dok je gradski menadžer Goran Vesić dojurio na prijem povodom pekarske slave Sveti Atanasije. Pri tome, Vučić već danas namerava da krene u akciju probijanja tunela.

HIT Šou kod Marića

VUČIĆ PRED ŽENSKIM STRAŠNIM SUDOM!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić odgovaraće večeras uživo u devet na pitanja pevačice Jelene Karleuše, doktorke Nade Macure, Tine Šakotić, koja je bila žrtva nasilja, i najverovatnije teniserke Jelene Janković. U publici će biti i anonimnih žena, koja će moći da postave pitanje predsedniku Vlade.

Lider SNS, prema rečima autora emisije Milomira Marića, nije zahtevao da zna koja pitanja će mu pomenute dame postaviti u emisiji.

- Nije bilo nikakvih problema o dogovoru, odmah je pristao. S obzirom na to da se emisija emituje uživo, biće vrlo interesantno, naročito sa Jelenom Karleušom, koja je njegov politički protivnik - poručio je Marić.

Pevačica Jelena Karleuša je gostovanje potvrdila statusom na Fejsbuku: „U ponedeljak 1. februara, u emisiji ‚Ćirilica‘ na TV Hepi razgovaram sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem. Uživo, s početkom od 21h“.

PR Hitne pomoći Nada Macura s druge strane kaže da je uzbuđena i da se ne boji susreta sa Vučićem. Ipak, ne želi da otkrije o čemu će razgovarati.

- Ja sam od 1995. godine u novinarstvu i nemam problem sa postavljanjem pitanja. Vučića se ne plašim, on je vredan i uspešan čovek. Ne plašim se da mu postavim nijedno pitanje, a vrlo sam uzbuđena što ću razgovarati s njim uživo - poručila je Macura.

Autor: Ivana Šaronjić,Foto: Tanjug/Oksana Toskić,Foto: Tanjug Marko Đoković,Foto: Fonet Božidar Petrović,Foto: Kurir

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.