OPOZICIJA NEGODUJE: Maja Gojković nam zabranila i vodu, a švrćka se po belom svetu!

Izvor: Kurir, 07.Nov.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPOZICIJA NEGODUJE: Maja Gojković nam zabranila i vodu, a švrćka se po belom svetu!

BEOGRAD - Opozicija je negodovala zbog toga što se čelnica Skupštine Maja Gojković švrćka po belom svetu, za šta su joj građani Srbije platili oko 5,5 miliona dinara, a njima je zabranila čak i običnu vodu na sednicama!

Janko Veselinović, lider pokreta Preokret, kaže da je veliki problem to što se ne vide rezultati njenih „ekskurzija“.

- S druge strane, ne zaboravimo da je ona čak ukinula i običnu vodu za sednice odbora Skupštine, pa su u vrlo neprijatnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << situaciji - rekao je Veselinović.

Vjerica Radeta, članica SRS, kaže da se već duže vreme u medijima pojavljuju informacije o Majinim bahanalijama, od nenormalnih iznosa za telefonske račune do putovanja u društvu nekih prijatelja.

(S. Đ.)

Autor: Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.