Izvor: Blic, 22.Jun.2022, 11:10

"OD VUČIĆA JASNO TRAŽITI DA SE PRIKLJUČI SANKCIJAMA RUSIJI" Nemački izaslanik za Balkan: "Kremlj profitira od naših zađevica"

Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Zaracin rekao je da predsedniku Srbije Alekandru Vučiću treba jasno tražiti da se priključi sankcijama protiv Rusije. I Nemačka uvozi ruski gas pa to ne može da bude izgovor za Srbiju, nadovezao se on.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VUČIĆU JASNO STAVITI DO ZNANJA DA UVEDE SANKCIJE RUSIJI" Nastavljaju se pritisci na Srbiju, stigle nove ucene iz Nemačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022

Zaracin kritikuje inicijativu Otvoreni Balkan, navodeći da nije dovoljno inkluzivna...Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Zaracin rekao je da predsedniku Srbije Alekandru Vučiću treba jasno tražiti da se priključi sankcijama protiv Rusije...I Nemačka uvozi ruski gas pa to ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.