Nikolić rastura BIA?!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić rastura BIA?!

BEOGRAD - Poslanik Srpske radikalne stranke Jadranko Vuković pet godina je prenosio izveštaje Bezbednosno-informacione agencije (BIA) lideru radikala Vojislavu Šešelju i BIA je, preko Jadranka Vukovića, punila Šešelju glavu o tome da sam britanski špijun, rekao je za Blic šef poslaničke grupe Napred Srbijo Tomislav Nikolić.

Vuković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je potvrdio listu da je odnosio informacije Šešelju, ali nije želeo da otkrije od koga je dobijao te informacije.

"Kao i niz kolega iz moje stranke, i ja sam bio jedan u lancu koji je odnosio informacije Šešelju, i to ne osporavam. Ali, to je mrvica u moru informacija koje je on dobijao. U tom brdu informacija, ja sam bio zadužen da proverim da li one imaju upotrebnu vrednost i kažem "ovo zaslužuje pažnju, a ovo je dezinformacija", rekao Vuković za Blic.

On je naglasio da je ponosan ukoliko je "obeležen kao samo jedan od Šešeljevih špijuna ili takozvani mali Laufer".

Bivši šef DB Goran Petrović, tvrdi, navodi list da su državna bezbednost i šef radikala bili u velikoj ljubavi.

On nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje da pojedinci iz službe i danas opskrbljuju Šešelja informacijama, ali je rekao da, iako je na čelo BIA postavljen Tadićev čovek Saša Vukadinović, tamo su zadržani ljudi koje je postavio Rade Bulatović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.