Nikolić: SPS korektan partner SNS u vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: SPS korektan partner SNS u vladi

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da su socijalisti do sad bili korektan partner naprednjaka u vladi i naglasio da se neće mešati u formiranje vlade posle izbora.

"Mislim da je SPS do sad bila korektan partner SNS u vladi. A da li će Aleksandar Vučić i SNS odlučiti posle izbora da ponovo idu sa SPS ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa nekom drugom političkom strankom, to će da bude njihov izbor, a ne moj", rekao je Nikolić u intervjuu za sutrašnji broj NIN-a.

Nikolić je ponovio da želi da SNS i posle izbora ostane na vlasti, a upitan da li želi da napredanjaci i dalje budu u koaliciji sa socijalistima, odgovorio je da smatra da je nemoguće formirati vlast bez koalicije, da to ne bi bilo ni previše mudro, te da ne valja da sve stranke, osim jedne, ostanu u opoziciji, objavljeno je na sajtu "Blica".

Predsednik je rekao i da se ne meša u sastav vlade, ali ni u poslaničku listu napredanjaka, a spekulacije da postoji "Tomina kvota" ocenio kao besmislice.

"Kao što se ne mešam ni u sastav vlade, ne mešam se ni u poslaničku listu, nisam se mešao ni 2014. godine, neću ni 2016", rekao je Nikolić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: SPS korektan partner SNS-a u Vladi

Izvor: RTS, 10.Feb.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da su socijalisti do sada bili korektan partner naprednjaka u Vladi i naglasio da se neće mešati u formiranje Vlade posle izbora. . "Mislim da je SPS do sada bio korektan partner...

Nastavak na RTS...

Nikolić: SPS korektan partner SNS u Vladi

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da su socijalisti do sad bili korektan partner naprednjaka u vladi i naglasio da se neće mešati u formiranje vlade posle izbora...Foto: Beta, Miloš Miškov.."Mislim da je SPS do sad bila korektan partner SNS u vladi. A da li će Aleksandar Vučić i SNS...

Nastavak na Mondo...

Nikolić: Neću se mešati u formiranje Vlade

Izvor: Vostok.rs, 10.Feb.2016

10.02.2016. -..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da su socijalisti do sad bili korektan partner naprednjaka u vladi i naglasio da se neće mešati u formiranje vlade posle izbora...„Mislim da je SPS do sad bila korektan partner SNS u vladi. A da li će Aleksandar Vučić i SNS odlučiti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.