Izvor: Blic, 10.Feb.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMISLAV NIKOLIĆ ZA NIN: SPS je korektan partner SNS-u u Vladi

Političari su ponovo kod Olje Bećković. Prvi put posle "Utiska nedelje", Olja Bećković intervjuiše srpske političare, ekskluzivno za NIN.

Za početak, razgovarala je sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Jedan zanimljiv izvod iz intervjua pogledajte u najavnom video-prilogu, a ceo intervju pod naslovom "Možda ja da budem premijer, pa meni da viču 'diktator'" čitajte u novom broju NIN-a, koji je na kioscima od četvrtka 11. februara.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić: SPS korektan partner SNS u vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da su socijalisti do sad bili korektan partner naprednjaka u vladi i naglasio da se neće mešati u formiranje vlade posle izbora..."Mislim da je SPS do sad bila korektan partner SNS u vladi. A da li će Aleksandar Vučić i SNS odlučiti posle izbora da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.