Naše novine od sutra ne izlaze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naše novine" od sutra ne izlaze

Dnevni list "Naše novine" saopštio je da je današnje izdanje tih novina i poslednje, jer taj list "ne može više da učestvuje u tržišnoj utakmici".

"Novine su skup posao, tržište je surovo, i mi u toj utakmici više ne možemo da učestvujemo", navele su "Naše novine" u saopštenju.

Taj dnevni list postoji dve i po godine i do sada je objavio 781 broj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Naše novine" prestaju da izlaze

Izvor: Studio B, 07.Sep.2015

Dnevni list "Naše novine" saopštio je da ga od sutra više neće biti na kioscima..."Novine su skup posao, tržište je surovo i mi u ovoj utakmici više ne možemo da učestvujemo", piše u saopštenju "Naših novina"...Dodaje se i da nemaju za čim da žale, jer su za dve i po godine izlaženja i...

Nastavak na Studio B...

Naše novine više ne izlaze

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Sep.2015, 07:22

BEOGRAD – Dnevni list „Naše novine“ saopštio je da je današnje izdanje tih novina i poslednje, jer taj list „ne može više da učestvuje u tržišnoj utakmici“..„Novine su skup posao, tržište je surovo, i mi u toj utakmici više ne možemo da učestvujemo“, navele su „Naše novine“...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.