Izvor: Danas, 13.Avg.2022, 17:22

Napadač na Ruždija simpatizer Iranske revolucionarne garde, iz Hezbolaha kažu da ne znaju ništa o napadu

Zvaničnik libanske oružane grupe Hezbolah, koju podržava Iran, tvrdi da ta grupa nema informacija o napadu nožem na pisca Salmana Ruždija, dok televizija En-Bi-Si prenosi, pozivajući se na izvor iz policije, da je napadač na pisca gajio simpatije prema šiitskom ekstremizmu i ciljevima Iranske revolucionarne garde.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"NBC Njujork": Napadač na pisca Salmana Ruždija gajio simpatije prema Iranskoj revolucionarnoj gardi

Izvor: Blic, 13.Avg.2022

Hadi Matar (24) osumnjičen za napad na pisca Salmana Ruždija gajo je simpatije prema šiitskom ekstremizmu i ciljevima Iranske revolucionarne garde (IRGC), utvrđeno je pregledom njegovih naloga na društvenim mrežama, javila je danas televizija En-Bi-Si Njujork pozivajući se na izvor iz policije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.