Na Horgošu pronađeno 300 kilograma duvana za nargile

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 14:00

Na Horgošu pronađeno 300 kilograma duvana za nargile

Ako je suditi po sve češćim zaplenama duvana za nargile, ova roba postaje sve interesantnija krijumčarima. Carinici su tako na Horgošu, u saradnji sa policijom, zaplenili čak 300 kilograma duvana za nargile, čija je vrednost procenjena na gotovo 18.000 evra.

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao teretni kombi bujanovačkih registarskih oznaka sa prikolicom nemačke registracije.

Vozač, srpski državljanin iz Velikog Trnovca i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 40-godišnji saputnik iz istog mesta u okolini Bujanovca, prijavili su za carinjenje nov nameštaj i polovan motor "kvad“.

Pored prijavljene robe, u tovarnom delu kombija, kao i na podu kod suvozačkog sedišta carinici su pronašli 300 plastičnih kantica od po kilogram različitog duvana za nargile robne marke „7 Days“.

Deo neprijavljenih aroma za nargile nalazio se u kartonskim kutijama pored nameštaja, a deo je bio sakriven u njegovoj unutrašnjosti.

Kako procenjena vrednost zaplenjene robe prelazi trećinu vrednosti vozila zadržan je i kombi sa prikolicom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROBA SKRIVENA U NAMEŠTAJU Carinici sprečili šverc 300 KILOGRAMA duvana za nargile

Izvor: Blic, 23.Okt.2020

Carinici i pripadnici policije zaplenili su na graničnom prelazu Horgoš 300 kilograma duvana za nargile u vrednosti skoro 18.000 evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.