NE ODUSTAJU OD ZAHTEVA 500 posetilaca na skupu crnogorske opozicije u Herceg Novom

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ODUSTAJU OD ZAHTEVA 500 posetilaca na skupu crnogorske opozicije u Herceg Novom

Lideri Demokratskog fronta (DF), ponovili su na večeras održanom protestnom skupu "Sloboda ili ništa" u Herceg Novom, da ne odustaju od zahteva da se formira prelazna vlada.

Jedan od lidera DF, Predrag Bulatović, rekao je da crnogorska opozicija zajednički treba da se izbori za promenu vlasti, javila je Radiotelevizija Crne Gore (RTCG).

"Prešao sam preko mnogo uvreda u svojoj karijeri, a spreman sam da istrpim i mnogo više, kako bismo se konačno izborili za slobodu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poručio je Bulatović.

Kako je i najavljeno, na skup su došli lideri DF, Andrija Mandić, Branko Radulović, Nebojša Medojević, Janko Vučinić, Milan Knežević, Predrag Bulatović.

Večerašnji skup u hercegnovskoj dvorani "Park" počeo je prikazivanjem filma sa prošlonedeljnih događaja u Podgorici, gde je 24. oktobra održan protest Demokratskog fronta.

Na Fejsbuk stranici "Sloboda traži ljude" najavljeno je da će se slični skupovi održati i u drugim opštinama, a da će poslednji biti u glavnom gradu.

Prepuna dvorana Park u Herceg Novom na prvom od protestnih skupova koje ćemo organizovati širom Crne Gore, a koji će kulminirati velikim skupom u Podgorici. Bravo, Novljani!

Kako prenose "Vijesti", na skupu je oko 500 ljudi, a u Herceg Novi su večeras organizovano autobusima došli i građani Budve i Podgorice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DF ne odustaje od zahteva za prelaznom vladom

Izvor: B92, 31.Okt.2015

Lideri Demokratskog fronta (DF), ponovili su na protestnom skupu "Sloboda ili ništa" u Herceg Novom, da ne odustaju od zahteva da se formira prelazna vlada...Jedan od lidera DF, Predrag Bulatović, rekao je da crnogorska opozicija zajednicki treba da se izbori za promenu vlasti, javila je Radiotelevizija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.