DF u Herceg Novom najavio nove protestne skupove

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DF u Herceg Novom najavio nove protestne skupove

Demokratski front (DF) pozvao je večeras ostatak opozicije, sindikate i druge društvene grupe da im se pridruže u protestima protiv vlasti i najavio nove protestne skupove po Crnoj Gori.

Protetsni skup u organizaciji ovog opozicionog saveza organizovan je večeras u dvorani "Park" u Herceg Novom pred nekoliko stotina pristalica Fronta.

Čelnici DF-a su ponovili da traže ostavku vlade, formiranje prelazne i da odbijaju dijalog s vladajućim partijama, Demokratskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << partijom socijalista (DPS) i Socijaldemokratskom partijom (SDP).

Pozvali su ostale opozicione partije da im se pridruže u organizaciji narednih protestnih skupova koje će oranizovati u Beranama i Baru, ali nisu saopštili datum njihovog održavanja.

Prošlonedeljni protest ovog opozicionog saveza u Podgorici okončan je nasiljem i tada je povređeno nekoliko desetina ljudi od čega polovina policajaca.

Kako je i najavljeno, na skup su došli lideri DF, Andrija Mandić, Branko Radulović, Nebojša Medojević, Janko Vučinić, Milan Knežević, Predrag Bulatović.

Na Fejsbuk stranici "Sloboda traži ljude" najavljeno je da će se slični skupovi održati i u drugim opštinama, a da će poslednji biti u glavnom gradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija ne odustaje od zahtjeva

Izvor: Cafe.ba, 31.Okt.2015

Lideri Demokratskog fronta /DF/ na protestnom skupu "Sloboda ili ništa" u dvorani "Park" u Herceg Novom ponovili su da ne odustaju od zahtjeva da bude formirana prelazna vlada i raspisivanja fer i demokratskih izora...Kako je i najavljeno, na skup su došli Andrija Mandić, Branko Radulović, Nebojša...

Nastavak na Cafe.ba...

Demokratski front na skupu u Herceg Novom

Izvor: Studio B, 01.Nov.2015, 01:16

U Dvorani Park u Herceg Novom održa protestni skup Demokratskog fronta (DF) "Sloboda ili ništa", javila je Radiotelevizija Crne Gore (RTCG)...Kako je i najavljeno, na skup su došli lideri DF, Andrija Mandić, Branko Radulović, Nebojša Medojević, Janko Vučinić, Milan Knežević, Predrag Bulatović...Na...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.