NBS:Neosnovane optužbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBS:Neosnovane optužbe

Narodna banka Srbije odbacila je danas tvrdnje predsedničkog kandidata Vuka Jeremića da je od svih poslovnih banaka navodno tražila imena, adrese i matične brojeve građana Srbije koji su dali donaciju njegovoj kampanji i pozvala ga da se javno izvini.

Ističemo da je u pitanju najgrublja neistina kojom se u pitanje dovodi ugled institucije na kojoj počiva poverenje građana u celokupan finansijski sistem zemlje, navela je NBS u saopštenju.

NBS tvrdi da se neosnovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << optužbe lako mogu proveriti sa bilo kojom poslovnom bankom.

Pozivamo zato Vuka Jeremića da se javno izvini Narodnoj banci Srbije, jer ćemo u suprotnom razmotriti sva pravna sredstva koja nam stoje na raspolaganju kako bismo zaštitili ugled institucije, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.