Jeremić: Čega se to plaši Aleksandar Vučić

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Čega se to plaši Aleksandar Vučić

Predsednički kandidat Vuk Jeremić upitao je danas premijera Srbije i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića "čega se plaši, kada istraživanja koje plasira u medije govore da on ima daleko preko 50 odsto podrške građana, dok je on (Jeremić) po tim istraživanjima tek četvrti ili peti".

- Mislim da ta istraživanja nisu tačna i da razlog zbog čega je sva oštrica i svi resursi režima usmereni na mene upravo to što razumeju ko im je na ovim izborima najozbiljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protivnik - naglasio je Jeremić.

Kako je rekao, režim nastavlja sa specijalnim ratom i u njemu više ne bira nikakva sredstva.

- Policija nam ulazi u prostorije i popisuje ljude. Narodna banka Srbije je tražila od svih poslovnih banaka da im se dostave imena, adrese i matični brojevi građana Srbije koji su se usudili da naprave donaciju našoj kampanji - rekao je Jeremić.

On je ukazao da se nastavlja do sada nezabeležena kampanja u medijima, ističući kao primer saopštenje SNS, koje potpisuje potpredsednik te stranke Milenko Jovanov, u kojem je navedeno da "celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova supruga Nataša Jeremić".

Predsednički kandidat Vuk Jeremić danas je u Kikindi, gde će razgovarati sa građanima i posetiti kancelariju svog lokalnog tima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jeremić: Čega se to plaši Aleksandar Vučić

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2017

Predsednički kandidat Vuk Jeremić upitao je danas premijera Srbije i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića "čega se plaši, kada istraživanja koje plasira u medije govore da on ima daleko preko 50 odsto podrške građana, dok je on (Jeremić) po tim istraživanjima tek četvrti ili peti"..."Mislim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.