Muftija u kampanji

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muftija u kampanji

(press) Glavni muftija IZ u Srbiji Muamer Zukorlić ponovo je ustalasao političke prilike u Novom Pazaru porukom građanima da ako žele da rade i zarade, onda „moraju osvojiti zgradu gradske uprave".
Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović ocenio je za Press da se radi o još jednoj u nizu lažnoutopističkih i ratnohuškačkih Zukorlićevih poruka.


- To je novi dokaz da se Zukorlić bavi politikom, a ne verskim i nacionalnim pitanjima - naglasio je Mahmutović, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << i dodao da su u njegovoj SDP bili u pravu kada su isticali da je muftijin jedini cilj formiranje političke partije i osvajanje vlasti u Novom Pazaru.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijazukorlićnovi pazarraska oblastglavni muftiaradikalizacija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.