Mrkonjić: Svi kasne, samo ja kriv

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Svi kasne, samo ja kriv

Ministar za infrastrukturu i energetiku odgovara na oštre optužbe da je njegov resor zakazao: Završiću mandat sa 200 kilometara Koridora 10. Neću dozvoliti poskupljenje energenata.

Pred građane, na kraju mandata, izaći ćemo sa ukupno 200 kilometara izgrađenog Koridora 10 i otvorenim gradilištima na preostalih oko 130 kilometara. To je naš rezultat u vreme duboke ekonomske krize.

Mrkonjić: Snosim odgovornost za izgradnju Koridora 10

Most kod Beške >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << - inženjersko remek delo

Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu i energetiku, u razgovoru za ”Novosti”, tvrdi i da je rokovima nametao tempo, širio optimizam i dizao moral građevinarima, ali da nije odgovoran što se na pojedinim deonicama, ipak, kasnilo.

Mrkonjić vadi putare iz krize

Ukinut pritvor Mrkonjićevom pomoćniku

- Što se tiče energetike, nastavićemo sve poslove koje je započeo ministar Škundrić. Sigurno je da ću sve napore da uložim da ne bude poskupljenja energenata. Uvek sam se borio protiv otpuštanja i dizanja cena. To građani ne mogu da izdrže ni kada nije kriza.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milutin Mrkonjić: Svi kasne, samo ja kriv

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2011

Ministar za infrastrukturu i energetiku odgovara na oštre optužbe da je njegov resor zakazao: Završiću mandat sa 200 kilometara Koridora 10. Neću dozvoliti poskupljenje energenata

Nastavak na Večernje novosti...

Mrkonjić: Svi kasne, samo ja kriv

Izvor: S media, 08.Apr.2011, 08:49

PRED građane, na kraju mandata, izaći ćemo sa ukupno 200 kilometara izgrađenog Koridora 10 i otvorenim gradilištima na preostalih oko 130 kilometara. To je naš rezultat u vreme duboke ekonomske krize. ..Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu i energetiku, u razgovoru za ”Novosti”, tvrdi...

Nastavak na S media...

Do kraja mandata 200 kilometara Koridora 10

Izvor: Mondo, 08.Apr.2011

Na kraju mandata izaći ćemo pred građane sa ukupno 200 kilometara izgrađenog Koridora 10 i otvorenim gradilištima na preostalih oko 130 kilometara, izjavio je ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić, dodajući da je to rezultat tog ministarstva u vreme duboke ekonomske krize.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.