Momak i devojka pronađeni mrtvi u kući u Kovilju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momak i devojka pronađeni mrtvi u kući u Kovilju

Dimitrije Stančić (38) i Sanja Bajin (34) nađeni su danas mrtvi u svom domu u Kovilju, a sumnja se da su se predozirali narkoticima.

Kako nezvanično saznaje "Blic" momak i devojka nađeni su jutros mrtvi u svojoj spavaćoj sobi u kući gde su živeli u Ukrajinskoj ulici u Kovilju.

Našla ih je majka nesrećnog Stančića koja je odmah alarmirala policiju. Nezvanično saznajemo da je obdukcija pokazala kako na telima nema tragova bilo kakvih povreda. Biće urađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toksikološka analiza, ali za sada se sumnja da je u pitanju predoziranje.

Njihove komšije ostale su zatečene čitavom tragedijom ali i neraspoložene za bilo kakvu priču.

"Ne mogu ništa više da vam kažem sem da smo jutros videli policiju u ulici. Uskoro sam saznao da su tu jer su naše komšije nađene mrtve. Znam ih kao normalne mlade ljude koji su ovde živeli, ništa više. Jutros sam u ulici zatekao roditelje od pokojnog Stančića i njegovog brata, izjavio sam im saočešće i to je sve", rekao je jedan od komšija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.