Tragedija u Kovilju: Muškarac i žena nađeni mrtvi u spavaćoj sobi

Izvor: BKTV News, 12.Okt.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Kovilju: Muškarac i žena nađeni mrtvi u spavaćoj sobi

Par Dimitrije Stančić (38) i Sanja Bajin (34) nađeni su danas mrtvi u svom domu u Kovilju.

Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da su se predozirali narkoticima.

Par je nađen jutros u spavaćoj sobi u kući gde su živeli, prenosi "Blic" nezvanično. Našla ih je majka Stančića koja je i pozvala policiju.

Prema prvim rezultatima obdukcije, na telima nema tragova povreda, a biće i urađena toksikološka analiza.

Njihove komšije zatečene >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su tragedijom, ali su bili neraspoloženi za komentare.

"Ne mogu ništa više da vam kažem sem da smo jutros videli policiju u ulici. Ubrzo sam saznao da su tu jer su naše komšije nađene mrtve. Znam ih kao normalne mlade ljude koji su ovde živeli, ništa više. Jutros sam u ulici zatekao roditelje od pokojnog Stančića i njegovog brata, izjavio sam im saučešće i to je sve", rekao je jedan od komšija za "Blic".

MUP apeluje na roditelje: Svaki događaj ili saznanje o pokušaju otmice prijavite policiji

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.