Izvor: B92, 28.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi LDP-a protiv Miškovića

Beograd -- Mladi Liberalno-demokratske partije organizovali akciju "Knez Miškova ulica", kojom su ukazali na monopolski položaj Delta holdinga.

Mladi LDP-a prošetali su Knez Mihailovom ulicom i posetili radnje u vlasništvu Delta holdinga i Miroslava Miškovića, koje su, kako je rečeno, samo mali deo onoga što ta kompanija i Miroslav Mišković poseduju u Srbiji.

Član predsedništva Mladih LDP Marko Drajić je izjavio da Miroslav Mišković, zahvaljujući političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršci premijera Srbije Vojislava Koštunice i njegove vlade, "monopolom i privilegovanim položajem guši tržišnu utakmicu u Srbiji i koči ekonomski razvoj zemlje".

"Mladi LDP-a nemaju apsolutno ništa protiv bogatih i uspešnih ljudi, ali se protive onima koji se predstavljaju kao uspešni i poslovni ljudi, a kapital su zapravo stekli pljačkom i švercom u vreme bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića", rekao je Drajić.

Prema rečima Drajića, Mišković je jedan od glavnih protivnika ulaska Srbije u EU, jer bi u takvoj situaciji zavladali red i pravila, koji bi ga sprečili da, kako je ocenio, "bahato i neometano uvećava lično bogatstvo".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.