Mladi LDP-a protiv Miškovića

Mladi Liberalno-demokratske partije organizovali akciju "Knez Miškova ulica", kojom su ukazali na monopolski položaj Delta holdinga.

Izvor: B92

Subota, 28.07.2007.

14:16

Default images

Mladi LDP-a prošetali su Knez Mihailovom ulicom i posetili radnje u vlasništvu Delta holdinga i Miroslava Miškovića, koje su, kako je rečeno, samo mali deo onoga što ta kompanija i Miroslav Mišković poseduju u Srbiji.

Član predsedništva Mladih LDP Marko Drajić je izjavio da Miroslav Mišković, zahvaljujući političkoj podršci premijera Srbije Vojislava Koštunice i njegove vlade, "monopolom i privilegovanim položajem guši tržišnu utakmicu u Srbiji i koči ekonomski razvoj zemlje".

"Mladi LDP-a nemaju apsolutno ništa protiv bogatih i uspešnih ljudi, ali se protive onima koji se predstavljaju kao uspešni i poslovni ljudi, a kapital su zapravo stekli pljačkom i švercom u vreme bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića", rekao je Drajić.

Prema rečima Drajića, Mišković je jedan od glavnih protivnika ulaska Srbije u EU, jer bi u takvoj situaciji zavladali red i pravila, koji bi ga sprečili da, kako je ocenio, "bahato i neometano uvećava lično bogatstvo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: