Mirović: Javna ponuda Pajtiću

Izvor: Akter, 21.Mar.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Javna ponuda Pajtiću

Pajtić je na tu javnu ponudu odgovorio porukom naprednjacima da treba da se drže zakonskih i ustavnih ovlašćenja

Srpska napredna stranka ne želi pokrajinske i lokalne izbore na silu, već da datum njihovog održavanja bude dogovor vlasti i opozicije u Vojvodini, javlja Blic i napominje da je potpredsednik SNS Igor Mirović predložio premijeru Vojvodine Bojanu Pajtiću da se izbori organizuju u decembru, a da on ostane do maja u svojoj fotelji.

Do tada ga niko neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << dirati, rekao je Mirović beogradskom listu, ali je Pajtić, koji je i predsednik Demokratske stranke, na tu javnu ponudu odgovorio porukom naprednjacima da treba da se drže zakonskih i ustavnih ovlašćenja.

On je u izjavi za Blic poručio da će se "redovni pokrajinski izbori održati krajem aprila 2016".

"Besmisleno je da Aleksandar Vučić govori o datumu održavanja izbora u Vojvodini, jer ovo nije Severna Koreja, a on nije Kim Džon Un da odlučuje o svemu. O izborima ćemo mi odlučivati pošto je većina okupljena oko DS stabiln", rekao je Pajtić.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.