Izvor: Blic, 29.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar za evropske integracije: Šteta što EP nije komentarisao namere Tirane i Prištine

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović rekla je danas da je zabrinjava što evropski parlamentarci ni na koji način nisu komentarisali činjenicu da je Albanija pokazala nameru da menja granice u regionu, te dodala da bi i srpski poslanici trebalo da učine više da svojim kolegama u EP ukažu na tu činjenicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Zabrinjava što EP nije komentarisao namere Albanije i PR"

Izvor: B92, 29.Nov.2018

"Zabrinjava što evropski parlamentarci ni na koji način nisu komentarisali činjenicu da je Albanija pokazala nameru da menja granice u regionu."..To je izjavila ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović i dodala da bi i srpski poslanici trebalo da učine više da svojim kolegama u EP...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.