Izvor: B92, 13.Maj.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar trgovine sutra pred sudom

Beograd -- Za sutra zakazano suđenje ministru Slobodanu Milosavljeviću po prijavi državnog revizora. Ministar kaže da suštinski prekršaja nema.

U Gradskom sudu za prekršaje u Beogradu, za sutra je zakazano suđenje ministru trgovine i usluga Slobodanu Milosavljeviću, a po zahtevu državnog revizora za pokretanje prekršajnog postupka protiv njega. Milosavljević kaže da je odbranu pripremio čim je dobio prekršajnu prijavu.

"U tim dokazima je vrlo striktna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nedvosmislena argumentacija da je Ministarstvo trgovine i usluga imalo budžetsku poziciju i Nacionalni brend Srbija. Da je u budžetskoj poziciji bilo preko 17 i po miliona dinara. Da je sporni projekat, snimanje toka Dunava, što jeste Nacionalni brend Srbije, i monografija koja je reprezentativna, da su te fotogrfije sve na broju, i da suštinski prekršaja nema”, kaže on.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milosavljević pred sudom

Izvor: Blic, 14.Maj.2010, 10:50

Ministar trgovine Slobodan Milosavljević negirao je juče da je trošio novac iz budžeta za 2008. nenamenski, saznaje „Blic“. Milosavljević je prvi od ministara koji je juče u Prekršajnom sudu u Beogradu saslušan po prijavi Državne revizorske institucije. Sretenović i Milosavljević napuštaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.