Mikavica izbačen iz DSS

Izvor: Blic, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikavica izbačen iz DSS

Bivši funkcioneri DSS Dejan Mikavica i Miloje Jakovljević, direktor novosadskog „Spensa" nisu više članovi Demokratske stranke Srbije, izjavio je juče predsednik odbora DSS u Novom Sadu Vladimir Galić.

Gradski odbor DSS u Novom Sadu pre tri meseca je pokrenuo disciplinski postupak protiv Mikavice i Jakovljevića zbog „neprimerenih nastupa u javnosti, što je stranci donelo veliku štetu". Novosadski mediji tada su javili da je Mikavica vršio pritisak na Jakovljevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da podnese ostavku na mesto direktora Spensa. Prema navodima medija, oni su se sukobili oko zemljišta kraj stadiona Vojvodine i Spensa, gde bi trebalo da se izgradi „Delta city" Miroslava Miškovića. Mikavica je medijima tada rekao da je postupak stranke „nemoralan i neutemeljen".

Mikavica je poznat i po saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao vozeći službeni automobil „Spensa" i u kojoj je teško povređena jedna žena.

U žižu medijske javnosti dospeo je prvi put pre tri godine kada je sa još nekoliko odbornika DSS obezbedio većinu radikalsko-socijalističkoj koaliciji u gradskoj skupštini.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.