Izvor: S media, 03.Feb.2013, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: SNS sutra razmatra odnose u Vladi, ne bežimo od vanrednih izbora

Predsedništvo Srpske napredne stranke će sutra održati sednicu na kojoj će razmatrati najnovija dešavanja na političkoj sceni i izneti svoj stav o njima, najavila je potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović.

Prema njenim rečima, na sednici će biti reči i o odnosima u Vladi i izborima, što je, kako je istakla, normalna stvar.

"Stav SNS je da od izbora ne bežimo, ali je naša želja da ucinimo sve što je moguće kroz reforme, borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << protiv kriminala i korupcije i da krenemo u promene u Srbiji", kazala je Mihajlović za televiziju Pink.

Mihajlović je dodala da se predsedništvo redovno sastaje svake dve do tri nedelje, kao i da su izbori i odnosi u vladi bila tema i na prethodnoj sednici.

Na pitanje da li se prepoznala u komentaru premijera Ivice Dačića da je udar na njega udar na stabilnost vlade, Mihajlović je rekla da je SNS stožer vlade i da je cilj te stranke da učini sve što može u privredi i u borbi protiv kriminala i korupcije.

"Prethodnih meseci smo pokazali da oni koji su krali državu moraju da odgovaraju, a sa druge strane da želimo da učinimo sve da izađemo iz socijalne i ekonomske krize", dodala je Mihajlović.

Kako je istakla, vlada i ministri poslednjih meseci pokazali da je borba protiv kriminala i korupcije na prvom mestu, ali i bolji ekonomski standard građana.

Upitana da prokomentariše neodržavanje sednice vlade u četvrtak, Mihajlović je kazala da nema više telefonskih sednica, kao i da su mnogi bili na putu što je razlog zašto nije bilo sednice.

(Tanjug, Foto: BETA/MINISTARSTVO ZIVOTNE SREDINE, RUDARSTVA I PROSTORNOG PLANIRANJA/ Aleksandar Stojanovic/AV)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.