Metju Palmer postavljen za specijalnog predstavnika SAD za Balkan

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metju Palmer postavljen za specijalnog predstavnika SAD za Balkan

Državni sekretar SAD Majk Pompeo imenovao je visokog zvaničnika Stejt departmenta Metjua Palmera za specijalnog predstavnika za Balkan, saopštio je Stejt department Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD, Matju Palmer novi je specijalni predstavnika SAD za Balkan, saopštio je u petak uveče Stejt department. Palmer će u novoj ulozi već 1. septembra učestvovati u radu Strateškog foruma na Bledu, a zatim će predstavljati SAD na sastancima Kvinte u Briselu i Podgorici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Palmer će predvoditi naša nastojanja da pojačamo diplomatske napore SAD u podršci miru, stabilnosti i napretku u regionu i usredsrediti se na integraciju država Zapadnog Balkana u zapadne institucije", saopštio je Stejt department.(Izvor RTS)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palmer postavljen za specijalnog predstavnika SAD za Balkan, na novoj funkciju 1. septembra na Bledu

Izvor: Blic, 30.Avg.2019

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD, Matju Palmer novi je specijalni predstavnika SAD za Balkan, saopštio je u petak uveče Stejt department.

Nastavak na Blic...

Metju Palmer imenovan za specijalnog predstavnika SAD za Balkan

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2019, 09:40

VAŠINGTON - Državni sekretar SAD Majkl Pompeo imenovao je visokog zvaničnika Stejt departmenta Metjua Palmera za specijalnog predstavnika za Balkan, saopštio je Stejt department.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Metju Palmer uskoro u Crnoj Gori

Izvor: B92, 31.Avg.2019

Podgorica/Bepgrad -- Metju Palmer, imenovan za visokog zvaničnika Stejt departmenta za specijalnog predstavnika za Zapadni Balkan, boraviće u Beču i Podgorici od 4. septembra...On će predstavljati SAD na sastanku direktora zemalja Kvinte za Balkan u Briselu, prenosi RTCG...Palmer će u novoj ulozi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.