Medojević i Mandić traže uvođenje vanrednog stanja u Crnoj Gori zbog obračuna s kriminalom

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević i Mandić traže uvođenje vanrednog stanja u Crnoj Gori zbog obračuna s kriminalom

Podgorica - Lideri crnogorske opozicije Andrija Mandić i Nebojša Medojević zatražili su danas od predsednika države Filipa Vujanovića uvođenje neke vrste vanrednog stanja u Crnoj Gori radi obračuna sa organizovanim kriminalom, ali je on to, kako su naveli, odbio s obrazloženjem da je bezbedonosna situacija u zemlji stabilna.

Mandić i Medojević kazali su novinarima da su Vujanoviću saopštili ocenu da je bezbedonosna situacija u Crnoj Gori alarmantna, jer državne institucije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako su naveli, nemaju ni snage ni volje za obračun sa organizovanim kriminalom, dok je predsednik države imao suprotan stav.

- Vujanović nam je kazao da, prema podacima koje je dobio od Agencije za nacionalnu bezbednost, organizovani kriminal nije pretnja Crnoj Gori - rekao je Mandić, koji je predsednik Nove srpske demokratije.

Medojević, koji je lider Pokreta za promene, kazao je da je od predsednika Crne Gore traženo i zakazivanje zajedničke sednice Nacionalnog saveza za odbranu i bezbednost i skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost, ali ni to nije naišlo na podršku Vujanovića. Mandić i Medojević su saopštili da su se sa Vujanovićem jedino saglasili da afera listing ne sme da se ponovi.

Povezane vesti: Mandić i Medojević: Vlast u Podgorici ne želi obračun sa kriminalom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Opozicija traži uvođenje vanrednog stanja

Izvor: S media, 28.Dec.2011

Lideri crnogorske opozicije Andrija Mandić i Nebojša Medojević zatražili su danas od predsednika države Filipa Vujanovića uvođenje neke vrste vanrednog stanja u Crnoj Gori radi obračuna sa organizovanim kriminalom, ali je on to, kako su naveli, odbio s obrazloženjem da je bezbedonosna situacija...

Nastavak na S media...

Podgorica: Opozicija traži vanredno stanje

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2011

Lideri crnogorske opozicije zatražili su od predsednika Filipa Vujanovića uvođenje vanrednog stanja u Crnoj Gori radi obračuna sa organizovanim kriminalom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.