Mediji: Priznali su? Protesti nemaju veze sa decom, žele da sklone Vučića VIDEO

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 12:25

Mediji: Priznali su? Protesti nemaju veze sa decom, žele da sklone Vučića VIDEO

Aleksandar Jovanović Ćuta, jedan od organizatora tzv. protesta protiv nasilja, priznao je da protesti nemaju nikakve veze sa pobijenom decom, prenosi "Alo.rs".

"Naši zahtevi su deo šireg procesa, a ne toga da li će Gašić ili Olivera Zekić da idu...A to je odlazak Vučića sa vlasti! U pravu je Vučić, svi ovi zahtevi su deo procesa koji treba da dovede do toga da se Vučić skloni", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAŠI ZAHTEVI SU ODLAZAK VUČIĆA SA VLASTI" Aleksandar Jovanović Ćuta, priznao je da protesti nemaju veze sa ubijenom decom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023

Aleksandar Jovanović Ćuta, jedan od organizatora tzv. protesta protiv nasilja,govorio je o zahtevima koje imaju..Jedino je važno dočepati se vlasti, preko ulice, mimo volje naroda, bez izbora...- Naši zahtevi su deo šireg procesa a ne toga da li će Gašić ili Olivera Zekić da idu..a to je odlazak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.