NAŠI ZAHTEVI SU ODLAZAK VUČIĆA SA VLASTI Aleksandar Jovanović Ćuta, priznao je da protesti nemaju veze sa ubijenom decom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 16:18

"NAŠI ZAHTEVI SU ODLAZAK VUČIĆA SA VLASTI" Aleksandar Jovanović Ćuta, priznao je da protesti nemaju veze sa ubijenom decom (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta, jedan od organizatora tzv. protesta protiv nasilja,govorio je o zahtevima koje imaju

Jedino je važno dočepati se vlasti, preko ulice, mimo volje naroda, bez izbora.

- Naši zahtevi su deo šireg procesa a ne toga da li će Gašić ili Olivera Zekić da idu...a to je odlazak Vučića sa vlasti! U pravu je Vučić, svi ovi zahtevi su deo procesa koji treba da dovede do toga da se Vučić skloni -

PRIZNALI DA PROTESTI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NEMAJU VEZE SA POBIJENOM DECOM VEĆ SA ŽELJOM DA SKLONE VUČIĆA!

Aleksandar Jovanović Ćuta, jedan od organizatora tzv. protesta protiv nasilja, priznao je da protesti nemaju nikakve veze sa pobijenom decom:

"Naši zahtevi su deo šireg procesa a ne toga da li… pic.twitter.com/vTk4Z8ayXm

— Detektor laži (@LaziDetektor) June 14, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.